AkupunkturAkademiet

Indlæser

Temadag Auriculoterapi: Fertilitet, sportsskader og ledsmerter


Dato og tid

Mandag d. 21. november 2016 kl. 09:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 21. november 2016 kl. 08:00

Sted

AkupunkturAkademiet, Aarhus
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj
Denmark

Arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk

Behandling og forebyggelse af sportsskader og ledsmerter med ØreAkupunktur

Der er flere vinkler på behandling af det muskelskeletale med ØreAkupunktur.
Man kan gå direkte på ledet, muskler eller nerveområder eller man kan behandle kropsholdningen.

Vil man optimere sin behandling, er det et must at se på kropsholdningen - det posturologiske kropsskema. Denne dag vil du blive introduceret til posturologiske test og punkter, som du let kan benytte i dine behandlinger allerede dagen efter. Ligeledes kommer vi rundt om rygraden og ledområderne.

Du vil også blive præsenteret for kosttilskud og urter der kan hjælpe dig godt på vej, Acupharma kigger forbi.
Behandling af fertilitetsproblemer med ØreAkupunktur

Mange par i dag har svært ved at få børn. Nogle kvinder har endometriose, problemer med cyklus, PCO (poly cystiske ovarier syndrom) eller PCOS (polycystisk ovarie syndrom), udeblivende menstruationer eller også er de uforklarligt barnløse. Årsagerne hertil er mange, og det er derfor vigtigt at se på de forskellige faktorer, der spiller ind. 

Et af de redskaber, som med fordel kan benyttes, er ØreAkupunktur / AuriculoTerapi. ØreAkupunkturen er med til at skabe balance i kroppen, og man kan derudover give en meget specifik behandling af de hormon frigivende kirtler. 

For at hjælpe et par med at få børn, skal der ofte en kombination af tiltag til. Derfor er det også vigtigt, at både kvinden og manden forholder sig til sine kost- og motionsvaner. 

På kurset vil vi også tale kosttilskud og urter der kan balancere kroppen og øge chancerne for at kvinden bliver gravid, Acupharma kommer forbi.

Kurset er praktisk og teoretisk og henvender sig til dig, der allerede arbejder med mennesker.
Målgruppe:

Denne dag henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f. eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f. eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

Underviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev hurtigt efter sin grunduddannelse som akupunktør betaget af posturologi, auriculoterapi og auriculomedicin.

Dette er behandlingsformer som benytter øreakupunkturen med en mere vestlig tilgang til kroppen, udviklet af franske læger og professorer.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning.

Rikke deltager hvert år i kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind – og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Rikke har undervist i i øreakupunktur på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning i Posturologisk behandling.

Til dagligt behandler Rikke i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk


OBS: rabat, hvis du tilmelder dig flere kurser/arrangementer på een gang!

Er du Akupunktør/Akupunkturstuderende? Læs mere om medlemskab her: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/80/

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk