AkupunkturAkademiet

Indlæser

Auriculoterapi/Øreakupunktur; Temadag om Hovedpine/migræne og allergi


Dato og tid

Fredag d. 24. marts 2017 kl. 09:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 24. marts 2017 kl. 08:00

Sted

AkupunkturAkademiet, Aarhus
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj
Denmark

Arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk

– behandling med ØreAkupunktur, Kostændring og kosttilskud.

Gennemgang af hvordan du hurtigt og effektivt behandler hovedpine og migræne
med ØreAkupunktur, kostændringer og kosttilskud.

På denne del af Temadagen kommer vi omkring:

  • Spænding i nakke, skuldre og kæbe
  • Nervesmerter
  • Hormonel ubalance
  • Stress og psykisk uro
  • Kost og kosttilskud

Temadag om ALLERGI

 – behandling med ØreAkupunktur, Kosttilskud og Urter.

Flere og flere danskere får konstateret allergi, både helårs allergi, sæson allergi samt fødevareallergi eller intolerance.Et større fysisk og psykisk pres i arbejde og hverdag, ensidig eller forkert kost, manglende amning og for tidlig introduktion til almindelig kost hos spædbørn, for lidt søvn og for meget tid foran en skærm er alle elementer, der øger presset på kroppen og svækker kroppens immunforsvar.Den traditionelle behandling som tilbydes hos lægen er næsespray, øjendråber eller piller. Ingen af disse behandlinger er langsigtede, men blot symptombehandlinger og forværrer ofte symptomerne på sigt, da de slider på slimhinderne i kroppen.

Jeg har rigtig gode resultater med behandling af allergi i min klinik. Det er vigtigt at se på helheden, dvs. både psyke, miljø, kost og immunforsvaret. Ved at supplere med øreakupunktur og de rette kosttilskud får du hurtige og langsigtede resultater. Min egen erfaring er, at allergisymptomerne efter behandling i 1 – 3 sæsoner kan forsvinde helt eller formindskes til næsten ingen.

Denne dag bliver en god kombination af teori og praksis, hvilket vil sige, at vi øver på hinanden, så du er sikker på, at du ved, hvad du skal gøre. Derved kan du implementere dit nye redskab i klinikken allerede næste dag.

 


Underviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev hurtigt efter sin grunduddannelse som akupunktør betaget af posturologi, auriculoterapi og auriculomedicin.

Dette er behandlingsformer som benytter øreakupunkturen med en mere vestlig tilgang til kroppen, udviklet af franske læger og professorer.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning.

Rikke deltager hvert år i kurser, kongresser, symposier og praktikophold i ind – og udland – Danmark, Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Rikke har undervist i i øreakupunktur på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning i Posturologisk behandling.

Til dagligt behandler Rikke i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dk

Målgruppe:

Denne dag henvender sig til behandlere. Ikke bare akupunktører, men også f. eks. massører, zoneterapeuter eller psykoterapeuter kan have glæde af at lære øre-akupunktur. Det samme gælder andre sundhedsfagligt uddannede, f. eks. sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, jordemødre, læger osv.

OBS: Rabat ved tilmelding til mere end et arrangement!

Er du Akupunktør/Akupunkturstuderende? Læs mere om medlemskab her: https://akupunkturakademiet.nemtilmeld.dk/80/

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk