AkupunkturAkademiet

Indlæser

Informationsmøde om Akupunkturuddannelsen


Dato og tid

Tirsdag d. 15. august 2017 kl. 18:30 til 20:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 15. august 2017 kl. 17:30

Sted

AkupunkturAkademiet, Aarhus
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj
Denmark

Arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk

Tirsdag den 15 august kl. 18.30: OBS: sidste informationsmøde vedr. opstart i september. Kan du ikke komme denne dag, så kontakt os, så vi kan lave en anden aftale!

Uddannelsen lever op til de nye krav fra Praktiserende og Danske Akupunktører! Holdstart 1. september.

Kom og se skolen, lærebøgerne, dine kommende medstuderende og hør mere om uddannelsen - helt uforpligtende! Som akupunktør kan du gøre en forskel for en lang række mennesker, som har smerter, mave/tarmlidelser, menstruationsproblemer, hormonelle forstyrrelser eller søvnbesvær. 

I dag er akupunkturen tættere på en blåstempling end nogensinde tidligere. Praktiserende Akupunktører, der er akupunktørernes faglige sammenslutning, har i samarbejde med sundhedsstyrelsen og andre sundhedsfaglige organisationer udviklet RAB ordningen (Registreret Alternativ Behandler), der sikrer minimumsstandart for uddannelse, et etisk råd, patient-ansvarsforsikringer og krav til hygiejne. 

På AkupunkturAkademiet kan du få en fuld basisuddannelse i TCM-akupunktur, Moxa, og Cupping Diagnostiske metoder, herunder puls og tungediagnose, Kinesisk kostlære Auriculoterapi (øreakupunktur), Sundhedspsykologi: Behandler-klientroller, samtaleteknik, supervisionstræning, etik Qigong/Tai Chi Chuan, åndedrætsøvelser, visualiseringer. Alt ovenstående med fokus på praktisk træning på egen krop, i grupper og med patienter. 

AkupunkturAkademiets studerende er forsikrede gennem Assure A/S. Vi har uddannelsesstart i september, både på dag-og weekendhold. 

Når du tilmelder dig informationsmødet, får du automatisk tilsendt materiale om uddannelsen. 

Har du spørgsmål inden mødet, så kontakte skolen på: 60674526 eller camilla@akupunkturakademiet.dk

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk