AkupunkturAkademiet

Indlæser

Master Tung`s acupuncture - Jie Bu of Four Extremities and Orifices (Eye, Ear, Nose, Throat, Tooth)


Dato og tid

Fredag d. 21. juni 2019 kl. 09:00 til 17:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 21. juni 2019 kl. 08:00

Sted

AkupunkturAkademiet, Aarhus
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj

Arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk

Master Tung’s akupunktur punkter kom hovedsagelig fra den kinesiske konstellation, opkaldt efter de fem faser.

De 14 meridianer og punkter blev primært beskrevet på baggrund af ​​en projektion af det geografiske landskab og dele heraf.

Jie Bu/punkter for de fire ekstremiteter og åbninger (øjne, ører, næse, hals, tænder)

Del 8:
Jie Bu/punkter for de fire ekstremiteter og åbninger (øjne, ører, næse, hals, tænder) Primære punkter: Tian Zong, Si Zhi, En Quan, Zhong Jiu Li, Qi Hu Tendon Primære sygdomme: atrofi, lammelse, arm og ben smerter, rygsmerter,
Primære punkter: Ce San Li, Ce Xia San Li, Shi Ying, Zu Qian Jin, Zu Wu Jin, Guang Ming

Primære sygdomme: øjenlidelser, øre sygdomme, næse sygdomme, hals og skjoldbruskkirtel sygdomme, tand sygdomme.Master Tung Akupunktur (MTA)
Serie omkring Avanceret Master Tung Akupunktur.
Flere undervisningsdage med vægt på specifikke fokusområder, case rapporter og kliniske indikationer for brug af punkter.
 
Master Tung’s akupunktur punkter kom hovedsagelig fra den kinesiske konstellation, opkaldt efter de fem faser.
De 14 meridianer og punkter blev primært beskrevet på baggrund af en projektion af det geografiske landskab og dele heraf.
 
Jie Bu 解 部 er den særlige term, der anvendes i MTA for at klassificere punkterne. Jie Bu oversættes direkte som en anatomisk placering eller zone. Der er fem hoved Jie Bu og 52 andre Jie Bu.
 
Introduktion:
Selvom vi måske har lært eller læst Master Tung punkternes placering og funktioner, kan vi stadig finde det svært at anvende punkterne i vores praksis. Hvorfor? Oftest fordi man ikke har fået dybdegående undervisning i historierne og forbindelserne bag punkterne. Som nævnt, er de konventionelle meridianer, collateraler og punkter hovedsageligt beskrevet på baggrund af en projektion af det geografiske landskab og dele heraf, f.eks. hav, bjerge, floder, søer, huse mv. Hvori mod Master Tung’s Akupunktur zoner og punkter er en afspejling af stjernerne i himlen. Da menneskekroppen er påvirket af himlen og jorden, kan MTA betragtes som en anden måde at forstå akupunktur på. Selv om der er hundrede og tusindvis af stjerner, er der en måde at kategorisere og analysere stjernerne, som kaldes "astrologien". MTA punkter kom fra de 28 Xin Xiu (konstellationer af stjerner og planeter), for eksempel Qi Men, Qi Zheng og Qi Jue.
 
Der er 8 undervisnings dage i alt, med gennemgang af både teoretisk og klinisk anvendelse af punkter, inkl. nøglepunkter i hver enkelt del, case-rapporter og indikation for at bruge disse punkter.
 
1. Jie Bu/punkter for Lunger og Tyktarm
2. Jie Bu/punkter for Hjerte og Tyndtarm
3. Jie Bu/punkter for Lever og Galdeblære
4. Jie Bu/punkter for Nyrer og Blære
5. Jie Bu/punkter for Milt og Mave
6. Jie Bu/punkter for de seks Fu organer og de fem Zang organer
7. Jie Bu/punkter for de ekstraordinære Fu-organer Hjernen, Marven, Knogler, Blodkar, Galdeblæren, Baogong (livmoderen, ovarier og sæd/essensrum)
8. Jie Bu/punkter for de fire ekstremiteter og åbninger (øjne, ører, næse, hals, tænder)
 
 
 
Hvem kan deltage?
Akupunktører og Akupunktørstuderende, som har lært basis Master Tung Akupunktur.
Det er muligt at deltage i udvalgte undervisningsdage, hvis dette ønskes.
 
Der undervises på dansk

Dr. Hui Zhang (Ph.d.): 

 

Dr. Hui Zhang har en Ph.d. i kinesisk medicin fra Chengdu University of TCM. Han er certificeret Kinesisk Medicinsk Læge og Akupunktør, derudover er han Lektor på Chengdu University of TCM.

 

Dr. Zhang mestrer mange metoder og anvender i sin akupunktur praksis gerne flere kombinationer. Så som Master Tung’s akupunktur, balance akupunktur, abdominal akupunktur, skalp akupunktur, pestle nåle, auriculo akupunktur, urtemedicin, urte moxa, Guasha, cupping, ekstern brug af urte plastre og vin, Guasha, cupping, balancering af følelser, fem faser musikterapi, Taichi Quan, Qigong, urtete, osv.

 

Dr. Zhang har udgivet over 30 forskningsdokumenter i Kina og i udlandet, f.eks. i Evidence-Based Complementary and Alternative Medicine (UK), Chinese Medicine (USA), African Journal of Traditional, Complementary and Alternative Medicine (Nigeria), European Journal of Integrative Medicine (Germany), etc.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk