AkupunkturAkademiet

Informationsmøde AuriculoTerapeut / Øre Akupunktur uddannelsen


Dato og tid

Søndag d. 3. november 2019 kl. 17:15 til 18:30

Tilmeldingsfrist

Søndag d. 3. november 2019 kl. 09:00

Sted

AkupunkturAkademiet, Aarhus
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj

Arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk

Vi har uddannet Øre Akupunktører siden 2010 og har nu skabt en fuldt RAB godkendt Øre Akupunktur / AuriculoTerapi Uddannelse.

Som Øre Akupunktør kan du gøre en forskel for mange mennesker:

- bl.a. lærer du at hjælpe folk med allergier, mave/tarm-lidelser, barnløshed og andre hormonelle ubalancer. Du vil lære at hjælpe dem, der har fået stress og har det psykisk udfordret. Du vil også lære at behandle hudproblematikker som eksem og akne, samt smerter i muskler, led og nerver.

Kropsholdning er vigtig i forhold til smerter i muskler, led og nerver, det lære du at behandle med Posturologien, som også har en stor indflydelse på psykiske ubalancer.

Kom til informationsmøde og hør mere om, hvordan uddannelsen er bygget op, hvilke krav der er og - ikke mindst - hvad du kan bruge uddannelsen til.

Du får mulighed for at se eksempler på de kompendier, der udleveres og kan stille spørgsmål til hovedunderviseren, Rikke Godthjælp.


Hovedunderviser:

Rikke Godthjælp er uddannet Akupunktør og Zoneterapeut I 2003 fra Helseskolen i Søborg. Blev allerede under sin grunduddannelse til akupunktør betaget af Posturologi, Auriculoterapi og Auriculomedicin. AuriculoTerapien blev udviklet af den franske læge, biolog og ingeniør Dr. Paul Nogier, som sammen med et hold af forskere kortlagde, hvordan kroppen er afspejlet i øret. Han opdagede VAS – Vaskulært Autonomt Signal – og blev indstillet til en Nobelpris for dette i 1996.

Dr. Paul Nogier´s søn, Dr. Raphaël Nogier viderefører den dag i dag behandlingsformen især indenfor farveterapi og diagnosticering af huden. Dr. Raphaël Nogier og en anden stor personlighed indenfor faget; Dr. Michel Marignan er hovedkilden til Rikke Godthjælp´s store viden om AuriculoTerapi, AuriculoMedicin og Posturologi.

Rikke er blevet undervist af dem siden 2004, sammen med mange andre dygtige undervisere fra hele verden, som Dr. Anthony de Sousa, Pierre Magnin, Yves Rouxeville, Alain Coutté og Dr. Daniel Assis mf.

Efter- og videreuddannelse har altid været i fokus, og hun opdaterer sig løbende i ind- og udland; Frankrig, Italien, Norge, Tyskland, Holland og USA. Dette sikrer, at du modtager den bedste og mest opdaterede undervisning. Rikke har undervist i Øre Akupunktur og Posturologisk behandling på AkupunkturAkademiet siden 2010 og har efterfølgende udvidet med undervisning AuriculoMedicin og ChromoTerapi.

Til dagligt behandler Rikke Godthjælp i sin klinik ved Nørreport station i hjertet af København: www.godthjaelp.dkInformationsmøde i København 10.november

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk