AkupunkturAkademiet


Indlæser

El-akupunktur


Dato og tid

Onsdag d. 11. september 2019 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 11. september 2019 kl. 08:00

Sted

AkupunkturAkademiet, Aarhus
Elkjærvej 26, 1 sal
8230 Åbyhøj

Arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk

TILMELDING til dette yderst spændende kursus i EL-akupunktur.

 
Kursus: 1. Her handler det om den del af bevægeapparatet der belastes ved almindeligt arbejde, lænd, ryg, skulder, nakke og udstrålende smerter. Her kommer vi ind over skuldesmerter, nakkestivhed og smerter, ribbenssmerter, Psoas smerter, og lændesmerter, både med at være præcis med smerte udspring, området det strækker sig over, check af muskler og brugbare punkter, samt behandling, lokalt, distalt med EL-akupunktur, og alternative behandlings teknikker inden for akupunktur, dette suppleret med andre brugbare behandlings former og metoder, og så meget at det let kan bruges i klinikken, alt sammen noget jeg bruger i min klinik, med succes.


Kurset viser forskellige tilgange til behandling af muskulære problematikker i korpus, startende nede fra, med lænden og den lumbale del, (helt ned til de dyb liggende muskler) og de tilknyttede muskel grupper, derpå tager vi de Thoracale del og de muskelgrupper der er tilknyttet dette område, og afsluttende med den Cervicale del, incl. Scalenerne osv. alt sammen både med lokal EL-akupunktur og EL-øreakupunktur samt tilknyttede punkter. Skulle der være en af jer der har en person med et lændeproblem som I gerne vil se en behandling på så skriv til e-mail adressen, så bruger vi op til 1 time på dette (patienten skal i så fald møde kl 11.00.)

Kursus: 2. Her handler det om ekstremiteterne, som f.eks. kunne være tennis albue, golf albue, skulder smerter, håndleds smerter, carpaltunnel syndrom, smerter i art. acromion-clavicular (det forreste led i skulderen) både med at være præcis med smerte udspring, området det strækker sig over, check af muskler og brugbare punkter, samt behandling, lokalt, distalt med EL-akupunktur, og alternative behandlings teknikker inden for akupunktur, dette suppleret med andre brugbare behandlings former og metoder bl.a. lette manipuleringer, og så meget at det let kan bruges i klinikken, alt sammen noget jeg bruger i min klinik, med succes.

Kurset viser forskellige tilgange til behandling af muskulære problematikker i liberi superiort og liberi anteriort, startende med armene, (helt ned til de dyb liggende muskler) og de tilknyttede muskel grupper, derpå tager vi fat i ben problematikkerne,bl.a. runners knee, jumpers knee, ”træ ”lår, fodleds problematikker, hælsporer og meget andet, alt sammen både med lokal distal-EL-akupunktur og EL-øreakupunktur samt tilknyttede punkter.

Skulle der være en af jer der har en person med et arm-skulder problem som I gerne vil se en behandling på så skriv til e-mail adressen, så bruger vi op til 1 time på dette. (patienten skal i så fald møde kl 11.00.)

Kursus 2 afholdes den


Thies Mathiasen

Jeg har arbejdet med behandlinger siden 1988 og startede egentlig klinik op i 1992 og indså at der skulle noget mere viden til så jeg startede på Kalistos instituttet i Vejle som kropsterapeut i 1993-1994. Derpå tog jeg uddannelse som Idrætsskadeterapeut ved Jan Lasota i Fredericia. Så gik uddannelsen videre som Body Correction terapeut (ved fysioterapiskolen i Århus) derud over har jeg, igennem årene, både undervist og taget diverse kurser inden for området.

I 1997 startede jeg uddannelsen som akupunktør, ved Eckhard Bick. I 1998-2000 fik jeg undervisning i TCM også ved Eckhard Bick. Senere er det blevet til uddannelser og kurser i Auriculo terapi/medicin ved Alain Cotté i Brædstrup, ECIWO, YNSA, Posturologi, Auriculo terapi/medicin. Jeg har taget adskillige kurser bl.a. i AKU2000, sports akupunktur efter amerikanske metoder ved Bryan Frank. Cupping, Elstim, TENS, bleeding osv.

Desuden underviser jeg inden for akupunktur, i specielbehandlinger og i kombinationsbehandlinger (dvs. flere forskellige terapier i én behandling), det har jeg gjort det siden 1999.Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

AkupunkturAkademiet
AkupunkturAkademiet
+45 60674526
post@akupunkturakademiet.dk